Kosten & verzekeringen

Kosten

De kosten van een uitvaart liggen gemiddeld tussen de €5.000,- en €9.000,-.

Dit is niet alleen afhankelijk van een crematie of begrafenis, maar zeker ook van uw specifieke wensen. Is het een plechtigheid met grote belangstelling of juist een ceremonie in besloten kring? Dit soort keuzes bepalen uiteindelijk hoe hoog de kosten van de uitvaart worden. Kort na het eerste gesprek leggen wij die helder en duidelijk aan u voor in een kostenbegroting, zodat u ook weet waar u aan toe bent. Wanneer er sprake is van een beperkt budget, denken we met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wij zijn zeer transparant wat betreft de uitvaartkosten. Voor onze werkzaamheden berekenen we een vast aannametarief en verder werken wij provisie vrij. Ook berekenen wij geen toeslag voor werk buiten kantooruren en/of in het weekend. Omdat wij niet gebonden zijn aan vaste leveranciers, kunnen wij zonder eigen belang adviseren.

bloesem_1

Uitvaartverzekering

bloesem_3

Heeft u bestaande verzekeringen? Ook dan kunt u bij ons terecht. U bent altijd vrij om te kiezen welke uitvaartondernemer u inschakelt. Veel voorkomende uitvaartverzekeringen zijn een natura- of kapitaalverzekering.

Veel voorkomende uitvaartverzekeringen zijn een natura- of kapitaalverzekering. Een naturaverzekering van bijvoorbeeld de grote verzekeraars, levert u diensten in ruil voor de door u betaalde premie. Bij een kapitaalverzekering heeft u een bedrag gespaard, dit wordt door de verzekering aan u uitgekeerd.

Wij kunnen voor u desgewenst de afhandeling met de verzekering regelen.