Gastenboek

Vanaf het eerste contact met Nanda voelde het goed. Zij wist direct mee te denken, emoties te begrijpen en heel subtiel en ongelooflijk vriendelijk ons aanwijzingen te geven. Vooral door het begrijpen en op de achtergrond meedenken kregen we heel snel een goede samenwerking in alles wat geregeld moest worden rond het overlijden van mijn lieve moeder. Een betere ondersteuning hadden wij ons niet kunnen wensen in ons verdriet en geregel. Nanda bleek de perfecte aandacht te hebben voor de kleinste details en leverde vanuit de achtergrond op de juiste momenten belangrijke gouden tips. We zullen Nanda daarom bij iedereen aanbevelen, vooral als ze een minder formele maar meer persoonlijke uitvaart georganiseerd willen hebben.
— Familie Luckhardt
Zeer fijn persoon die ons uitstekend heeft geholpen in deze moeilijke periode. Wat ons betreft kon het niet beter. Nanda hartelijk bedankt namens mij en de hele familie voor je steun zorgzaamheid en uitstekende werk.
— Peter
Nanda heeft een zeer professionele en persoonlijke begeleiding gegeven met respect voor ons als familie en ook voor mijn vader. Hoe zij contact had met de locatie waar de uitvaart plaatsvond gaf ook aan dat zij er alles aan doet om het voor alle partijen het op een zo mooi mogelijke en waardige manier te laten verlopen. Wij zijn Nanda heel dankbaar.
— Flo
Zij geeft een persoonlijke touch aan alles en is bereid hier ook veel energie in te steken. Je mag haar ook altijd benaderen met vragen of anders. Zeer aanbeveling waardig. Kan dan ook met een goed gevoel op de uitvaart terugkijken.
— Andrea
Ik kan Nanda iedereen aanbevelen, zij is integer, inlevend, lief en zeer betrokken. Ze dringt niets op, houdt zich aan de afspraken die gemaakt zijn. Ik had mij voor de uitvaart van mijn moeder geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen. Ik zal haar met harte aanbevelen aan andere mensen.
— Marja

© nandanijstad.nl 2024