Een nieuwe recensie toevoegen

In dit gastenboek


“Nanda is een uitzonderlijk lieve vrouw die heel erg begaan is met de nabestaande. Ondanks de Corona beperkingen was het een mooie “grootse” uitvaart.”

Petra


“Bij Nanda is niks te veel, heel veel is mogelijk. Ze straalt een enorme rust uit wat ik als heel fijn heb ervaren. Mijn vader overleed tijdens de coronacrisis, gelukkig niet in het begin. Er kon nu toch nog best wel veel. Nanda heeft veel meegedacht om de uitvaart van mijn vader tot een mooi afscheid te maken. Maar ook na de uitvaart heeft ze nog alle aandacht. Ik vond het jammer dat ik haar nog niet kende toen mijn moeder overleed. Was ook een mooi afscheid, maar die van mijn vader was heel speciaal. Dank je wel Nanda!!!”

Sandra, Bob, Dennis, Daan en Ruben


“Afgelopen mei is onze moeder overleden en heeft Nanda Nijstad de uitvaart verzorgd. Zij heeft dit echt fantastisch gedaan, niets dan lof voor de uitstekende organisatie en afstemming! Nanda weet als geen ander op welk moment te handelen en te communiceren. Ook moet haar warmte en empathie genoemd worden. Vier jaar hiervoor heeft zij ook de uitvaart van onze vader op perfekte wijze gedaan. Wij zouden oprecht niemand anders willen aanbevelen!”

Gerard


“Ik kan Nanda iedereen aanbevelen, zij is integer, inlevend, lief en zeer betrokken. Ze dringt niets op, houdt zich aan de afspraken die gemaakt zijn. Ik had mij voor de uitvaart van mijn moeder geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen. Ik zal haar met harte aanbevelen aan andere mensen.”

Marja


“Zij geeft een persoonlijke touch aan alles en is bereid hier ook veel energie in te steken. Je mag haar ook altijd benaderen met vragen of anders. Zeer aanbeveling waardig. Kan dan ook met een goed gevoel op de uitvaart terugkijken.”

Andrea


“Nanda heeft een zeer professionele en persoonlijke begeleiding gegeven met respect voor ons als familie en ook voor mijn vader. Hoe zij contact had met de locatie waar de uitvaart plaatsvond gaf ook aan dat zij er alles aan doet om het voor alle partijen het op een zo mooi mogelijke en waardige manier te laten verlopen. Wij zijn Nanda heel dankbaar.”

Flo


“Zeer fijn persoon die ons uitstekend heeft geholpen in deze moeilijke periode. Wat ons betreft kon het niet beter. Nanda hartelijk bedankt namens mij en de hele familie voor je steun zorgzaamheid en uitstekende werk.”

Peter


“Zeer betrokken, persoonlijk en liefdevol begeleid. Staat open voor de wensen van de nabestaanden. Goede nazorg.”

Monique


“Met Nanda was het een fijn en zeer persoonlijk contact. Ze dacht mee kwam met hele goede suggesties en op de vraag of er livestream geregeld kon worden, vanwege het Coronavirus dat net was uitgebroken, had ze dat heel snel en nog wel op zondag geregeld. Nanda is een kundige maar ook hele fijne persoonlijkheid. Fijn om zo iemand naast je te hebben als je verdriet hebt!”

Mary


“Nanda is een zeer betrokken persoon, die aan de uitvaart nog een persoonlijke touch gaf, in de zin van kaarsjes aan, kleine vaasjes met bloemen. De kaart van mijn man in een mooi lijstje om mee te nemen. Een mooi hart meegeven met de gedachte, een hart onder de riem steken. Een mooie bloem meegeven uit het rouwboeket. In één woord top. Daarna nog nagebeld hoe het met me ging. Alles bij elkaar is dit een perfecte uitvaartverzorgster die weet waar mensen behoefte aan hebben.”

Babs


“Nanda Nijstad is voor mij een grote steun geweest in deze zware tijd met het grote verdriet en alle beperkingen die er waren door de corona crisis. Ze heeft mij en mijn kinderen liefdevol bijgestaan en goede adviezen gegeven. De uitvaart van Evert was in al zijn eenvoud prachtig, mede door Nanda.”

Hannie


“Heel warm en professioneel geen enkele minpuntje om op aan te merken!!!”

Regina


“Nanda Nijstad heeft zich niet alleen perfect van haar taak gekweten maar was voor, tijdens en na de uitvaart ook een lieve vriendin. In een woord; geweldig! Zij was een grote troost voor ons…”

Peter


“Wij hadden het niet beter kunnen treffen met Nanda Nijstad.”

Rob & Bep


“Betrokken, aanwezig, zelfs voor precaire zaken. Zeer plezierig”

Heidy


“Een warme persoonlijke begeleiding.”

Jennie


“Wij hebben Nanda ervaren als zeer professioneel, liefdevol en betrokken. Het voelde alsof ze bij de familie hoorde. Ze nam steeds alle tijd voor ons en bood een luisterend oor. We hebben veel steun ervaren, ze kwam met goede adviezen, liet niets aan het toeval over. Ze betrok de hele familie erbij. Het regelen van de uitvaart ging steeds in stapjes, ze gaf ons de tijd om rustig over zaken na te denken. Het draaiboek hielp ons om ons goed voor te bereiden op de dag van de uitvaart. Mede dankzij Nanda was het afscheid zeer persoonlijk en mooi. Ook de nazorg hebben we als zeer waardevol ervaren. Nanda is een warm persoon met het hart op de juiste plaats.”

Marijke


“Nanda heeft ons bijzonder goed geholpen om door de eerste fase van het rouwproces heen te komen. Door veel en goede adviezen, ondersteuning en onvermoeibare inzet op praktisch en emotioneel vlak van haar kant, hebben we met haar hulp in korte tijd een begrafenis kunnen bedenken en organiseren die past bij het niet doorsnee leven dat onze vader heeft gehad. Waardoor er voor ons, maar ook voor de brede variatie aan familie, vrienden en kennissen herkenning en ruimte was om samen te zijn en afscheid te nemen. Nanda is in staat om een gevarieerde groep mensen op haar persoonlijke, bescheiden en professionele wijze te coachen tijdens een heel precaire periode, waarbij onder tijdsdruk een fijne samenwerking mogelijk wordt gemaakt. Doordat Nanda ons steeds op de hoogte hield van verschillende mogelijkheden, keuzes die we namen en de daarbij horende kosten, hadden we een goed beeld over de uiteindelijke begroting. Door dit alles en meer, zouden wij haar zeker aanraden wanneer er behoefte is aan een persoonlijke ondersteuning bij het begeleiden naar en van een persoonlijke begrafenis of crematie.”

Geertje


“Wat zijn wij door Annet en Nanda fantastisch, liefdevol, professioneel geholpen en gesteund in de grootste nachtmerrie van ons leven. Wij zijn Annet en Nanda zo ontzettend dankbaar.”

Daniëlle


“Ik heb Nanda als een heel professionele en betrokken uitvaartondernemer ervaren. Zij is in het moment van verdriet een rots in de branding. Nanda is erg goed voorbereid en heeft ook de tijd voor ons genomen als wij overmand waren van verdriet. Wij hebben gekozen voor een heel persoonlijke uitvaart. Nanda heeft ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld was. Niets was onmogelijk. Ik gun iedereen Nanda bij het verlies van een dierbare”

Sandra


“Annet is zeer persoonlijk en goed georganiseerd. Het beroep wordt door haar met liefde bedreven.”

Jan


“Nanda had tijd, aandacht, een luisterend oor en ze was eerlijk en betrokken. De uitvaart was mooi, verdrietig en liefdevol en prima begeleid door Nanda. Voor Nanda een dikke tien.”

Ilona


“Nanda is een zeer prettige persoonlijkheid, innemend, ieder in zijn waarde latend, goed luisterend en een goede adviseur. Snel en accuraat handelen, oplossingsgericht en een goede organisator. Kortom een geweldig goede uitvaartondernemer die ik hiermee graag aanbeveel.”

Ger


“Een betere uitvaartverzorger kun je je niet wensen. Nanda heeft oog voor alle details. Wij, als betrokken familie, hebben Nanda ervaren alsof zij bij de familie hoort. Zo persoonlijk, lief en betrokken maar daarnaast ook heel professioneel. Ook genodigden spraken ons later hierover aan. Ook zij lieten ons weten Nanda als een zeer warme persoonlijkheid te ervaren.”

….


“Annet is betrokken, geeft goede adviezen en prettige begeleiding. Geeft daarnaast alle ruimte voor persoonlijke invulling.”

Petra


“Nanda is zeer betrokken geweest en heeft veel oog voor detail gehad en nam alle tijd voor ons op een liefdevolle manier. Nanda is het ultieme voorbeeld van een tot in de puntjes verzorgde begeleiding van de uitvaart. Ik kan haar zonder twijfel bij iedereen aanbevelen.”

Jan


“Annet is zeer persoonlijk en betrokken en goed meedenkend in oplossingen. Op elk moment was Annet bereikbaar en met veel verstand van zaken. Ook de nazorg naar mijn schoonmoeder is zeer op prijs gesteld.”

Jan


“Wij hebben de persoonlijke, menselijke, betrokken begeleiding tijdens deze droeve dagen als bijzonder prettig ervaren.”

Ans & Ron


“De wijze waarop Nanda ons heeft begeleid overtrof onze verwachtingen. Ze is zeer betrokken en je voelt je helemaal thuis bij haar. Ik zal haar zeker bij anderen aanbevelen. Ik heb inmiddels diverse uitvaarten meegemaakt in mijn familie, echter de begeleiding van begin tot eind heb ik nimmer zo mooi en warm meegemaakt zoals we met Nanda hebben ondervonden.”

Ed


“Het eerste contact met mevrouw Nijstad voelde meteen al fijn en vertrouwd. Haar aanwezigheid stelde wij zeer op prijs. Ze gaf ons het inzicht dat er naast de vele tranen ook ruimte was om terug kijken naar de herinneringen en dat zorgde ervoor dat er soms ook gelachen werd om die mooie momenten en dat is zo ontzettend fijn! De gehele uitvaart heeft mevrouw Nijstad naar onze wensen ingevuld en volledig in de puntjes verzorgt.” 

Gre, Tessa en Bart


“Wat een ontzettende mooie ervaring om door zo’n liefdevol iemand een uitvaart te laten begeleiden. Nanda is een enorme warme persoonlijkheid, die ons in deze verdrietige periode enorm goed heeft begeleid en naar onze persoonlijke wensen heeft geluisterd! En er zo ontzettend veel tijd in heeft gestopt. Aandacht voor de wensen van een ieder van ons. En ons heel veel mogelijkheden heeft aangeboden en geholpen om een keuze te maken uit de ontzettende vele mogelijkheden die bij een uitvaart komen kijken. Woorden schieten eigenlijk tekort.”

Mar


Lieve Nanda, nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp. We waren heel blij dat we dit met jou konden doen!”

Famke


Nanda is zeer betrokken, accuraat, empatisch en alles is bespreekbaar en mogelijk. Als het niet mogelijk is dan maakt ze het mogelijk. Zij is voor ons een grote steun gebleken tijdens de meest verdrietige tijd in ons leven. Ook de nazorg is uitmuntend.”

Petra 


“Ze is een mensen mens. Zeer betrokken. Denkt met je mee. Heeft een goed team van medewerkers om zich heen.” 

Anita


“Zeer betrokken, professionele en meedenkende uitvaartondernemer”

Pieternel 


“Top geregeld door Nanda en collega Annet. Goede begeleiding in voor traject, uitvaart en de nazorg. Super tevreden en zal Nanda aan iedereen aanbevelen. Een aanwinst voor het keurmerk persoonlijke uitvaart!”

Marc


“Alles is geheel naar wens verlopen. Zeer persoonlijke benadering. Wordt meegedacht en ook het kostenplaatje wordt in de gaten gehouden. Zeer tevreden hoe condoleance geregeld was in het uitvaarthuis kadoelen. Ook het regelen van de steen konden we uit handen geven. Alles van het begin tot het eind keurig afgehandeld. Duidelijke factuur. Geen enkel minpuntje op te noemen. Wij bevelen Nanda Nijstad van harte aan.”

Agnes


“Nanda is donderdagavond bij ons geweest voor een kennismakingsgesprek en direct de avond daarna is Rutger Jan overleden. Ze kwam direct en met een paar collega’s heeft ze de verzorging gedaan en alles geregeld op een prettige respectvolle manier. Wij waren nog teveel in shock van het overlijden om handelend op te treden, maar zij ving het heel goed op. Het was fijn dat we die avond daarvoor alles uitgebreid hadden besproken, zodat ze ook wist wat ons voor ogen stond. Ook de dagen daarna was ze er altijd als we vragen hadden. We hebben heel veel zelf geregeld, deels omdat er geen verzekering was en wij als vrienden alles moesten betalen, maar ook omdat we geen standaard uitvaart wilden omdat dat niet zou passen bij Rutger Jan. Nanda stond voor alles open en liet ons beslissen. Dat hebben wij als heel prettig ervaren. Ook op de dag van het afscheid was ze aanwezig zonder heel duidelijk aanwezig te zijn, maar ze zorgde ervoor dat alles goed en op tijd verliep. Ook de kleine details zoals het lopen voor de auto zowel de avond van het overlijden als bij het afscheid vond ik heel mooi. We hebben ook veel complimenten gehad van mensen die het een bijzonder afscheid hebben gevonden.”

Paula


“Ik had ruim van te voren de uitvaart al doorgesproken met Nanda. Zodoende wist Nanda al goed welke dingen we belangrijk vonden. Dat hielp heel veel want de periode voor en na het overlijden was heel intensief. Mijn vrouw is jong gestorven, met twee schoolgaande kinderen. Wat ik vooral heel goed vond aan de begeleiding door Nanda is dat ze steeds naar boven haalde wat wij nu wilden, zodat het een hele persoonlijke rouwperiode en begrafenis kon worden. En ze verzorgde alles tot in de puntjes.”

David


“Annet, wat was het een mooi afscheid van mijn vader. Vandaag samen met Jos gewandeld op het strand, nu naar mooie liedjes aan het luisteren. Berichtjes naar vrienden om ze te bedanken, mooie reacties gehad over het afscheid. Je paste er helemaal bij en alles liep heel goed, super. Dat mijn vader er niet meer is dringt maar langzaam door. Heel vreemd.”

Hans


“Zoals ook persoonlijk aan Nanda Nijstad meegegeven is haar bedrijf een echte aanrader in het op zeer persoonlijke wijze en met een luisterend oor regelen van alles wat er kwam kijken bij het overlijden van mijn vader. Een gouden greep!”

Diana


“Wij zijn zeer tevreden en zijn heel goed begeleid, ook na de crematie en ga Nanda Nijstad zeker aanbevelen.” 

Celeste


“Mijn moeder is onder bijzondere omstandigheden overleden waardoor er veel op ons af is gekomen. Door de persoonlijke begeleiding, de rust en de professionaliteit van Nanda Nijstad hebben wij ons nooit opgejaagd gevoeld in het nemen van beslissingen terwijl er logischerwijs voor het regelen van een uitvaart deadlines zijn. Nanda was onze rots in de branding, deed suggesties en gaf alle ruimte voor een eigen invulling. Ondanks ons grote verdriet denken wij terug aan een prachtige en persoonlijke uitvaart.”

Nicole


“Lieve Nanda,
Jij hebt zoveel voor ons betekend rondom de uitvaart van mijn moeder. Zelfs op het allerlaatste moment wist je nog dingen voor elkaar te krijgen.
Mede dankzij jouw liefde, zorg en aandacht voor ons en voor mijn moeder hebben we haar een prachtig afscheid kunnen geven.
Heel erg bedankt voor alles!”

Theo


“Wij kunnen Nanda met volle overtuiging aanbevelen, en dat gaan we ook zeker doen. Ze is warm, zorgzaam en ontzettend attent. Ze is een zeer prettig persoon die ons heeft begeleid met het organiseren van een uitvaart die helemaal paste bij mijn moeder. Ze leidde het hele proces zonder de regie uit onze handen te nemen. Ze toont respect voor de overledene en de gevoelens van de nabestaanden. Niets is haar te veel en ze neemt overal alle tijd voor. Wij zijn ontzettend tevreden.”

Familie Breebaart


“Deze vrouw heeft alles wat je hoopt tegen te komen: goede oren, warme persoonlijkheid, punctueel, oog voor de kleinste details, meedenkend en prettig zakelijk. Vanaf het oriënterende gesprek tm een afsluitend gesprek bij het overhandigen van de nota en alle laatste papieren.”

Hans & Bernadet


“Lieve Nanda, wat was je geweldig. Je hebt ons begeleid van het begin tot het eind en je bent een ontzettende steun voor ons geweest. Al onze vragen, en het waren er veel, heb je met alle geduld beantwoord. Je hebt zelfs voor iedereen een speldje van de Alzheimer stichting geregeld, zo attent. Samen hebben wij mijn moeder verzorgd en heb je ons bij de hand genomen om de uitvaart te regelen die helemaal bij mijn moeder paste. We kunnen je niet vaak genoeg bedanken. Je was top!”

Irma


“Top, fijne samenwerking en goede persoonlijke aandacht voor ons.”

Familie van Carla


“Nanda was voor ons de rots in de branding. Zij heeft de uitvaart van onze moeder zo mooi en respectvol geregeld.
Nanda kwam met ideeën waar wij nooit aan hadden gedacht. En zo attent zelfs na de uitvaart kregen mijn schoonzus en ik een boeketje bloemen door haar gemaakt uit alle bloemstukken. Door haar hebben wij het gevoel dat wij onze moeder niets mooiers nog konden geven. Dankjewel lieve Nanda door jou hebben wij in deze moeilijke periode een fijn gevoel eraan over gehouden en kunnen nu met en gerust hart het verlies een plekje gaan geven.”

Lucienne (Uit naam van de hele familie)


“Zeer betrokken, goede tips, prettig in de omgang, kwam met goede voorstellen, gaf een goede inschatting voor de te reserveren tijden, zeer goed tussentijds bereikbaar, goede begeleiding op de dag zelf, drukwerk perfect. Beter zou niet kunnen voor mijn beleving. We (ik en mijn kinderen)waren heel blij met haar. Geen enkel verbeterpunt te melden.”

Eric


“Een hele persoonlijke en zeer betrokken uitvaartondernemer. Zeer droevige gelegenheid maar heel zorgvuldig en professioneel, toch met een heel warm gevoel en een dag om met vrede naar terug te kijken.”

Greet


“Warme persoonlijke benadering. Ook de begroting werd in de gaten gehouden. Wij wilden veel zelf doen en daar hield Nanda goed rekening mee. Ze had de leiding zonder op de voorgrond te treden en dat is een talent.

M


“Ik zou Nanda bij iedereen aanbevelen. Zij heeft ons voor, tijdens en na het afscheid van mijn vader op een heel prettige, persoonlijke manier bijgestaan. Zij heeft praktische zaken “geruisloos” geregeld en meegedacht op momenten dat dat nodig was op een prettige betrokken manier. Nanda bedankt!!!!!”

Ron


“Ik en de de hele familie zijn bijzonder tevreden over Nanda. Ze heeft overal uitgebreid de tijd voor genomen en elke stap helder uitgelegd. Ieder moment was zij beschikbaar voor eventuele vragen al was dat niet nodig. De uitvaart is gegaan zoals wij dat ook wilde. Wij raden haar iedereen aan.”

Marco


“Nanda was een rots in de branding tijdens deze hele moeilijke verdrietige periode. Wist altijd de juiste toon te treffen, veel ruimte voor onze wensen. Goede tips. Ook heeft zij het geweldig gedaan met onze kleinkinderen. Wij, de kinderen en ik, wilden de kleinkinderen er graag bij betrekken en mede door Nanda’s kennis en begrip is dat prima gegaan. Kortom: Nanda is een Topper…! “

Betty


“Nanda is zowel een professional als een heel prettig mens. Ze voelt heel goed aan wat er nodig is, wat je zelf kunt en wilt doen, en wat je wilt uitbesteden. Ze houdt overzicht en ontzorgt. Ze is zeer kordaat, maar stelt zich tegelijkertijd zeer dienstbaar op en is betrokken. En ze heeft een zeer geruststellende uitstraling op alle betrokkenen. Ik hoop niet dat het snel weer nodig is, maar ik zou haar zo weer vragen.”

Erik


“Nanda heeft deze moeilijke tijd voor eens een stuk aangenamer gemaakt.”

Ronald


“In woorden is niet te beschrijven wat Nanda Nijstad en haar begeleiding voor ons heeft betekend. We hebben haar aanbevolen bij anderen en ook zij waren erg tevreden over Nanda.”

Jelle, Vanita en Uday


Annet Peetoom viel in voor Nanda Nijstad, maar ondanks dat vind ik dat Annet het veel meer dan prima heeft gedaan, ze snapte heel goed wat Nanda en ik al hadden besproken voor mijn oma haar crematie en heeft hier en daar haar eigen dingen toegevoegd, wat veel meer dan prima was! Top vervangster.

Caroline


“Fantastische ontzorging voor ons als familie, een dame die meer dan hart heeft voor haar werk. Zeer persoonlijke begeleiding en een luisterend oor voor al onze wensen.”

John


“Vanaf het eerste contact hebben wij het gevoel gehad dat de uitvaart van onze vader bij Nanda Nijstad in goede handen was. Zij had alles goed onder controle en hierdoor verliep de uitvaartverzorging zeer voorspoedig en was er nog meer dan genoeg ruimte over om een zeer persoonlijke uitvaart te organiseren. Ook de verdere afwikkeling verliep uitstekend. Wij zijn zeer blij met Nanda en vol lof.”

Gerrit


“Heel hartelijk bedankt voor de liefdevolle uitvaart van mijn vader en de goede zorgen voor ons.”

Andre


“Wij hebben het contact met Nanda Nijstad, ondanks de verdrietige omstandigheden, als zeer plezierig ervaren. Zij bleek in staat zich helemaal in onze situatie in te leven en tegelijkertijd zeer professioneel te acteren.”

Nettie en Ad


“Kan niet beter!!! Warm, met medeleven!”

Monique


“Fantastische vrouw, zeer betrokken met oog voor de situatie en met grote aandacht ook voor de kinderen / kleinkinderen” 

Tiny


“Omdat er al eerdere contacten binnen de familie waren geweest, was het de uitdrukkelijke wens van Tinie om de begeleiding door Nanda te laten verzorgen. Daarom waren we in de gelegenheid ruim van te voren contact op te nemen met (toen nog) mevr. Nijstad. De betrokkenheid van weken van te voren tot de dag van de uitvaart was en is treffend en hartverwarmend. Hoe dankbaar we daarvoor zijn weet je, Nanda! “

Henk


“Nanda was zeer betrokken, stond dagelijks voor ons klaar, niets was teveel. Ze gaf ons goed advies en nam de tijd voor ons. Nanda is rustig en begreep wat onze wensen waren, wat wij als zeer prettig ervaren hebben in deze heftige periode. Mede door haar was de uitvaart iets waar we met een mooi en warm gevoel op terug kijken.”

Petra


“Het klikte meteen. Met haar warme persoonlijkheid heeft zij ons omarmd. Zij heeft met ons meegewerkt. Ze liet ons allemaal in onze waarde. Mijn man heeft dit voor een groot gedeelte zelf nog kunnen meemaken en bepalen. Wij zijn zeer tevreden en zullen haar bij andere zeker aanbevelen. Bedankt Nanda.  

Willie en mijn en zijn kinderen


“Meer dan we ooit konden verwachten heb jij ons gegeven tijdens het verzorgen van de uitvaart van onze zus Inge. Voor de 2 kinderen die zij achter liet was je, ieder op hun eigen niveau, vol respect en bood je hun een luisterend oor en zeker een actieve beslisser in het hele proces. Dank je voor alles, voor, tijdens en na de uitvaart. Namens ons allen.”

Loes


“Bijzonder, wat een persoonlijke, stijlvolle benadering. Nanda neemt ruim de tijd en “alles” is mogelijk! De uitvaart is zonder uitzondering door alle aanwezigen als zeer warm en bijzonder ervaren en in het bijzonder door mij. Kan geen enkel minpunt bedenken! Ik wens iedereen in zo’n verdrietige periode van het moeten regelen van een uitvaart een Nanda toe!”

Nynke


“Direct bij het 1e telefonische contact voelde het goed. Zeer bekwaam in haar vak. Gaf alle zorg en aandacht. Tijd maakte haar niet uit. Ze kwam zelfs een keer naar Alphen aan den Rijn. Gaf goede adviezen waar ik iets mee kon. Gaf een duidelijke begroting. Kortom. Ik ben haar ontzettend dankbaar en kan haar zeker aanbevelen. Niet te vergeten het eindgesprek. Dit hoorde er gewoon bij als afsluiting. Chapeau!”

Loes en Johan


“Nanda was erg attent. Wij hadden er een heel fijn gevoel bij zoals zij het heeft begeleid. Zij voelde goed aan wat wij wilden. Het is dan ook een hele speciale uitvaart geworden.”

Adriana


“Warm, betrouwbaar, accuraat, betrokken en deskundig.”

Ronald


“Nanda, je bent integer, je nam alle tijd voor ons, je gaf ons ruimte, niets was teveel voor jou en je toonde enorm veel respect voor onze moeder. Ongelofelijk warm en liefdevol heb jij de uitvaart van moeder verzorgt, geheel volgens haar wensen!

Nanda, oneindig veel dank hiervoor!

Een warme omhelzing van ons allemaal.”

An


“Ik ben meer dan tevreden over de zeer persoonlijke en warme begeleiding en alle tijd die er ingestoken werd door Nanda. Ook de nazorg is lofwaardig.”

Marianne


“Nanda, invoelend, betrokken, creatief, vakvrouw. Vanaf het allereerste gesprek stond je naast ons, gaf je vorm aan onze wensen, leefde je mee en was je er volledig voor ons. Door jou werd het een prachtige bijzonder persoonlijke uitvaart van onze bijzondere man en vader.

Lieve Nanda dank je voor alles wat je was voor ons.”

Yvonne, Dennis en Laura


Dag Annet en Nanda,

Graag bedanken we jullie in het bijzonder!

Erg fijn hoe jullie ons zo bescheiden en doortastend geholpen hebben in deze verdrietige periode. Dit is voor ons van grote betekenis geweest.

Dank, dank, dank!!

Annette en de anderen


“We zijn erg blij met Nanda als begeleider van de uitvaart van onze (schoon)moeder. Ze was attent, rustig zakelijk, maar ook heel persoonlijk. Niet alleen de zakelijke kant was in orde (zeer duidelijke begroting) maar ook de persoonlijke aandacht was er. Oog voor detail en betrouwbaar zijn zeker ook zaken die bij haar passen. Ze regelde op vrijdagavond nog een nieuw lint aan het boeket (dat niet eens door haar was geregeld) zodat deze zaterdagochtend vroeg alweer aan het boeket was bevestigd. Ontzorgen heet dat! Ze begrijpt heel goed dat je daar niet mee bezig wilt zijn.

We zouden haar zeker bij iedereen willen aanraden!”

Ria en Joop


Wij werden bijgestaan door Annet. Wij konden ons geen betere, attentere, meer betrokken steun en toeverlaat wensen. Wij gunnen iedereen iemand als Annet als reddende engel in een zo emotionele en hectische periode. Zij voelde heel even als familie. U raadt het al: zeer aanbevolen!

Familie Peeters


Nanda was een zeer warm en plezierig persoon om mee te werken.”

Annie


“Nanda heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. Tijdens het hele proces was Nanda zeer betrokken en oprecht geïnteresseerd,  zowel in ons als nabestaanden, alsook in hoe het leven van onze moeder was geweest. Dat Nanda een goed verstaander is, bleek wel tijdens de uitvaartplechtigheid. De wijze waarop ze die leidde en de woorden die ze daar sprak, waren een hele mooie vertaling van wat er in de voorafgaande dagen allemaal besproken was.

Nanda was heel duidelijk en transparant over de gang van zaken, zowel in praktische als financiële zin. Ze kwam met goede suggesties, maar gaf ons tegelijkertijd ook alle ruimte voor eigen inbreng. Ze is heel toegankelijk, flexibel en daadkrachtig, maar ook bescheiden, ze stelt zich in dienst van de familie.

Wat ons in deze periode raakte, was de liefderijke en respectvolle verzorging van onze moeder, alles tot in de puntjes verzorgd, precies zoals onze moeder was.

We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid van onze moeder. De belangrijke rol die Nanda hierin gespeeld heeft, moge duidelijk zijn. Wij zijn haar daar zeer dankbaar voor.”

Roel & Irene


“Annet was betrokken, vriendelijk en had heel goed begrepen hoe mijn broer en ik  de uitvaart van mijn moeder had voorgesteld. Mijn moeder was 89 jaar en wij wilde geen drama maar een luchtige uitvaart waar je zonder veel verdriet aan terug kon denken en dat is gelukt. Annet heeft op mijn verzoek een korte speech gehouden en de woorden die zij had gekozen waren precies goed.”

Puk


“Onlangs overleed toch nog onverwacht mijn (schoon)moeder en we waren het er direct over eens dat Nanda de uitvaart moest gaan verzorgen. Nanda weet als geen ander professionaliteit en vakkennis te combineren met een warme, betrokken en persoonlijke benadering!

Ze dacht mee, over alles en er was steeds een prettig contact voor er beslissingen werden genomen. Tenslotte kun je niets meer ‘over doen’.

Alle kosten werden door Nanda één-op-één doorberekend en ze wees ons op goede alternatieven als grote uitgaven naar voren kwamen.

Van het eerste telefoontje tot na de crematie was zij daar, voor alle vragen, het regelwerk en zelfs voor de nazorg van (een van) de kinderen. Wij kijken terug op een heel mooi, stijlvol en bijzonder afscheid van mijn (schoon)moeder.

Nanda, dank voor alles!”

Pascale en André


“Nanda is contactueel zeer geschikt voor dit werk. Ze heeft een goede neus voor het bespeuren van persoonlijke pijnpunten bij mensen en zorgt dat die geen grote rol gaan spelen. Nanda weet bij iedereen een terloopse maar persoonlijke snaar te raken zo is mij gebleken.”

Peter


“Nanda is zeer betrokken bij nabestaande, altijd bereikbaar, zeer vriendelijk en goed geregeld. Ook de nazorg  van de nabestaande met één woord perfect.”

Babs


“In een turbulente en emotionele tijd heb je een vertrouwd en organisatorisch sterk rustpunt nodig. Annet was dat voor ons. We hebben hierdoor het afscheid van mijn vader heel persoonlijk kunnen invullen. Dank!”

Ingela, Amsterdam


“Wij zijn blij dat wij Nanda hebben getroffen om ons te helpen met de begrafenis van onze moeder. Nanda is echt persoonlijk en betrokken. Zij denkt overal aan en niets is haar teveel. Wij denken aan deze verdrietige tijd met een warm gevoel aan Nanda terug.”

Hilda en Ria


“Nanda heeft alle eigenschappen die ervoor zorgen dat wij op de uitvaart van mijn vader terugkijken als mooi en warm. Nanda is zorgzaam, attent, lief, meedenkend, punctueel.”

Gon en Theo


“Vanaf het eerste telefoontje was Nanda er helemaal voor ons. Ze regelde, luisterde, dacht mee, bood troost; Nanda hielp ons te doen wat we zelf niet voor mogelijk achtten…

Dank voor je warme betrokkenheid en liefdevolle begeleiding.”

Henny, Cees en Daniëlla 


“De zeer persoonlijke benadering heb ik als erg troostend ervaren. De flexibiliteit heeft geholpen dat ik, samen met familie en vrienden, op een bijzondere manier afscheid heb kunnen nemen.”

Marjon


“Nanda, bedankt voor alles. Ook voor je zorg naar mij toe. Heel speciaal.”

Janina


“Nanda is betrokken en respectvol. Zij geeft steun waar nodig en heeft het afscheid van onze vader bijzonder en gedenkwaardig gemaakt.”

Joke Boef Koning


Lieve Nanda,

Dank je wel voor je persoonlijke begeleiding, liefdevolle zorg, aandacht en oprechte belangstelling na het overlijden van mijn vader.

Het meedenken om het vervoer zo goed mogelijk te laten verlopen, mondde uit in een unieke uitvaartbus waar de hele familie in kon. Dank voor alles.

Tanja Goede


“Nanda is een bijzonder lief mens en zeer empathisch. Ze gaf ons altijd voldoende tijd om met elkaar te overleggen. We mochten er altijd een nachtje over slapen. Ze begreep heel goed hoe wij het wilden hebben en dat regelde ze dan. Mede door haar expertise is het afscheid heel mooi geworden.”

Elsa


“Met een groot inlevingsvermogen, warm hart en enorme betrokkenheid hebben wij Nanda Nijstad leren kennen na het overlijden van mijn lieve man, fijne vader, leuke opa en goede vriend Chris Konincks. Woorden van grote dank voor deze bijzondere samenwerking tijdens een verdrietige en verwarrende periode voor de familie heeft geleid tot een liefdevol afscheid.”

Familie Konincks


“Nanda Nijstad heeft met zeer veel respect en aandacht de uitvaart verzorgd. Ook was er veel aandacht voor de nabestaanden. Niets was haar teveel om de uitvaart het karakter te geven die paste bij mijn moeder.”

Franklin


Lieve Nanda,

Wat heb je ons geweldig geholpen en bijgestaan na het overlijden van onze moeder. We zijn daar heel erg dankbaar voor. Het heeft deze moeilijke periode een stuk ‘lichter’ gemaakt.

Marc en Nel


Lieve Nanda,

Bedankt voor al je lieve, goede zorgen. Wij hebben veel steun aan jou gehad. Ook onze kinderen het het nog vaak over je, ‘wat is Nanda lief hè mam’. Zo fijn. Nogmaals dank!

Paulien, Ed en kinderen


Beste, lieve Nanda,

Dank voor al je hulp om alles te regelen zoals mijn moeder wilde. Wij kunnen terugkijken naar een zeer verzorgde uitvaart in de stijl die bij haar paste. Je hebt ons op bepaalde momenten ‘ontzorgt’ en dat was prettig en fijn.

Dank, Greg en Lucile


Lieve Nanda,

Bedankt voor de warme gesprekken en de geweldige steun die je voor Kees en mij en de kinderen bent geweest tijdens Kees zijn ziekbed en na zijn overlijden. Wij kijken terug op een prachtig afscheid van Kees. Mede door jouw geweldige inzet en de tijd die je eraan hebt besteed.

liefs, Anneke Stoel

 


Een nieuwe recensie toevoegen