Na de uitvaart

De uitvaart is geweest en nu…hoe nu verder. Het rouwproces is voor iedereen verschillend. Het staat niet in een boekje hoe het hoort. Soms werkt het goed om iets actiefs te doen. Denk aan het maken van een mooi fotoboek of het schrijven van het levensverhaal. Een ander wil liever praten over zijn of haar verlies. Niemand is hetzelfde en zo geldt dat ook voor het rouwen.

Het besef dat uw dierbare er echt niet meer is, brengt verschillende emoties met zich mee. Graag praten wij na de uitvaart met u na, horen we graag hoe het is en kunnen wij u advies en informatie geven over hoe nu verder.

Soms zijn er nog praktische vragen als het versturen van een bedankkaartje of het verzorgen van een grafmonument of een herdenkingssieraad. Ook hier is veel informatie over en we leggen dit graag aan u voor.

Het rouwen kunnen wij niet van u overnemen, wel kunnen wij u op weg helpen met het geven van tips, informatie over de diverse boeken of adressen van professionele nazorg.

Onze online Checklist na Overlijden biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene wordt de checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor ú relevant is.

Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register.

Heeft u interesse voor onze Online Checklist of wilt u meer informatie hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op