kosten

Kosten

De kosten van een uitvaart liggen gemiddeld tussen de €3.900,- en €9.000,-.
Dit is niet alleen afhankelijk van een crematie of begrafenis, maar zeker ook van uw specifieke wensen. Is het een plechtigheid met grote belangstelling of juist een ceremonie in besloten kring? Dit soort keuzes bepalen uiteindelijk hoe hoog de kosten van de uitvaart worden.

Kort na het eerste gesprek leggen wij die helder en duidelijk aan u voor in een kostenbegroting, zodat u ook weet waar u aan toe bent. Wanneer er sprake is van een beperkt budget, denken we met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wij zijn zeer transparant wat betreft de uitvaartkosten. Wij vinden het belangrijk om duidelijk te zijn in de kosten, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Voor onze werkzaamheden berekenen we een vast, betaalbaar aannametarief en verder werken wij provisie vrij. Over alle producten en diensten die wij inkopen of inhuren berekenen we geen winstmarge. Ook de door ons ontvangen kortingen vindt u terug op de factuur. Wij onderscheiden ons daarmee van andere uitvaartondernemingen.

Ook berekenen wij geen toeslag voor werk buiten kantooruren en/of in het weekend.

Omdat wij niet gebonden zijn aan vaste leveranciers, kunnen wij zonder eigen belang adviseren.

Neem contact op