Een nieuwe recensie toevoegen

In dit gastenboek


“Nanda is zowel een professional als een heel prettig mens. Ze voelt heel goed aan wat er nodig is, wat je zelf kunt en wilt doen, en wat je wilt uitbesteden. Ze houdt overzicht en ontzorgt. Ze is zeer kordaat, maar stelt zich tegelijkertijd zeer dienstbaar op en is betrokken. En ze heeft een zeer geruststellende uitstraling op alle betrokkenen. Ik hoop niet dat het snel weer nodig is, maar ik zou haar zo weer vragen.”

Erik


“Nanda heeft deze moeilijke tijd voor eens een stuk aangenamer gemaakt.”

Ronald


“In woorden is niet te beschrijven wat Nanda Nijstad en haar begeleiding voor ons heeft betekend. We hebben haar aanbevolen bij anderen en ook zij waren erg tevreden over Nanda.”

Jelle, Vanita en Uday


Annet Peetoom viel in voor Nanda Nijstad, maar ondanks dat vind ik dat Annet het veel meer dan prima heeft gedaan, ze snapte heel goed wat Nanda en ik al hadden besproken voor mijn oma haar crematie en heeft hier en daar haar eigen dingen toegevoegd, wat veel meer dan prima was! Top vervangster.

Caroline


“Fantastische ontzorging voor ons als familie, een dame die meer dan hart heeft voor haar werk. Zeer persoonlijke begeleiding en een luisterend oor voor al onze wensen.”

John


“Vanaf het eerste contact hebben wij het gevoel gehad dat de uitvaart van onze vader bij Nanda Nijstad in goede handen was. Zij had alles goed onder controle en hierdoor verliep de uitvaartverzorging zeer voorspoedig en was er nog meer dan genoeg ruimte over om een zeer persoonlijke uitvaart te organiseren. Ook de verdere afwikkeling verliep uitstekend. Wij zijn zeer blij met Nanda en vol lof.”

Gerrit


“Heel hartelijk bedankt voor de liefdevolle uitvaart van mijn vader en de goede zorgen voor ons.”

Andre


“Wij hebben het contact met Nanda Nijstad, ondanks de verdrietige omstandigheden, als zeer plezierig ervaren. Zij bleek in staat zich helemaal in onze situatie in te leven en tegelijkertijd zeer professioneel te acteren.”

Nettie en Ad


“Kan niet beter!!! Warm, met medeleven!”

Monique


“Fantastische vrouw, zeer betrokken met oog voor de situatie en met grote aandacht ook voor de kinderen / kleinkinderen” 

Tiny


“Omdat er al eerdere contacten binnen de familie waren geweest, was het de uitdrukkelijke wens van Tinie om de begeleiding door Nanda te laten verzorgen. Daarom waren we in de gelegenheid ruim van te voren contact op te nemen met (toen nog) mevr. Nijstad. De betrokkenheid van weken van te voren tot de dag van de uitvaart was en is treffend en hartverwarmend. Hoe dankbaar we daarvoor zijn weet je, Nanda! “

Henk


“Nanda was zeer betrokken, stond dagelijks voor ons klaar, niets was teveel. Ze gaf ons goed advies en nam de tijd voor ons. Nanda is rustig en begreep wat onze wensen waren, wat wij als zeer prettig ervaren hebben in deze heftige periode. Mede door haar was de uitvaart iets waar we met een mooi en warm gevoel op terug kijken.”

Petra


“Het klikte meteen. Met haar warme persoonlijkheid heeft zij ons omarmd. Zij heeft met ons meegewerkt. Ze liet ons allemaal in onze waarde. Mijn man heeft dit voor een groot gedeelte zelf nog kunnen meemaken en bepalen. Wij zijn zeer tevreden en zullen haar bij andere zeker aanbevelen. Bedankt Nanda.  

Willie en mijn en zijn kinderen


“Meer dan we ooit konden verwachten heb jij ons gegeven tijdens het verzorgen van de uitvaart van onze zus Inge. Voor de 2 kinderen die zij achter liet was je, ieder op hun eigen niveau, vol respect en bood je hun een luisterend oor en zeker een actieve beslisser in het hele proces. Dank je voor alles, voor, tijdens en na de uitvaart. Namens ons allen.”

Loes


“Bijzonder, wat een persoonlijke, stijlvolle benadering. Nanda neemt ruim de tijd en “alles” is mogelijk! De uitvaart is zonder uitzondering door alle aanwezigen als zeer warm en bijzonder ervaren en in het bijzonder door mij. Kan geen enkel minpunt bedenken! Ik wens iedereen in zo’n verdrietige periode van het moeten regelen van een uitvaart een Nanda toe!”

Nynke


“Direct bij het 1e telefonische contact voelde het goed. Zeer bekwaam in haar vak. Gaf alle zorg en aandacht. Tijd maakte haar niet uit. Ze kwam zelfs een keer naar Alphen aan den Rijn. Gaf goede adviezen waar ik iets mee kon. Gaf een duidelijke begroting. Kortom. Ik ben haar ontzettend dankbaar en kan haar zeker aanbevelen. Niet te vergeten het eindgesprek. Dit hoorde er gewoon bij als afsluiting. Chapeau!”

Loes en Johan


“Nanda was erg attent. Wij hadden er een heel fijn gevoel bij zoals zij het heeft begeleid. Zij voelde goed aan wat wij wilden. Het is dan ook een hele speciale uitvaart geworden.”

Adriana


“Warm, betrouwbaar, accuraat, betrokken en deskundig.”

Ronald


“Nanda, je bent integer, je nam alle tijd voor ons, je gaf ons ruimte, niets was teveel voor jou en je toonde enorm veel respect voor onze moeder. Ongelofelijk warm en liefdevol heb jij de uitvaart van moeder verzorgt, geheel volgens haar wensen!

Nanda, oneindig veel dank hiervoor!

Een warme omhelzing van ons allemaal.”

An


“Ik ben meer dan tevreden over de zeer persoonlijke en warme begeleiding en alle tijd die er ingestoken werd door Nanda. Ook de nazorg is lofwaardig.”

Marianne


“Nanda, invoelend, betrokken, creatief, vakvrouw. Vanaf het allereerste gesprek stond je naast ons, gaf je vorm aan onze wensen, leefde je mee en was je er volledig voor ons. Door jou werd het een prachtige bijzonder persoonlijke uitvaart van onze bijzondere man en vader.

Lieve Nanda dank je voor alles wat je was voor ons.”

Yvonne, Dennis en Laura


Dag Annet en Nanda,

Graag bedanken we jullie in het bijzonder!

Erg fijn hoe jullie ons zo bescheiden en doortastend geholpen hebben in deze verdrietige periode. Dit is voor ons van grote betekenis geweest.

Dank, dank, dank!!

Annette en de anderen


“We zijn erg blij met Nanda als begeleider van de uitvaart van onze (schoon)moeder. Ze was attent, rustig zakelijk, maar ook heel persoonlijk. Niet alleen de zakelijke kant was in orde (zeer duidelijke begroting) maar ook de persoonlijke aandacht was er. Oog voor detail en betrouwbaar zijn zeker ook zaken die bij haar passen. Ze regelde op vrijdagavond nog een nieuw lint aan het boeket (dat niet eens door haar was geregeld) zodat deze zaterdagochtend vroeg alweer aan het boeket was bevestigd. Ontzorgen heet dat! Ze begrijpt heel goed dat je daar niet mee bezig wilt zijn.

We zouden haar zeker bij iedereen willen aanraden!”

Ria en Joop


Wij werden bijgestaan door Annet. Wij konden ons geen betere, attentere, meer betrokken steun en toeverlaat wensen. Wij gunnen iedereen iemand als Annet als reddende engel in een zo emotionele en hectische periode. Zij voelde heel even als familie. U raadt het al: zeer aanbevolen!

Familie Peeters


Nanda was een zeer warm en plezierig persoon om mee te werken.”

Annie


“Nanda heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. Tijdens het hele proces was Nanda zeer betrokken en oprecht geïnteresseerd,  zowel in ons als nabestaanden, alsook in hoe het leven van onze moeder was geweest. Dat Nanda een goed verstaander is, bleek wel tijdens de uitvaartplechtigheid. De wijze waarop ze die leidde en de woorden die ze daar sprak, waren een hele mooie vertaling van wat er in de voorafgaande dagen allemaal besproken was.

Nanda was heel duidelijk en transparant over de gang van zaken, zowel in praktische als financiële zin. Ze kwam met goede suggesties, maar gaf ons tegelijkertijd ook alle ruimte voor eigen inbreng. Ze is heel toegankelijk, flexibel en daadkrachtig, maar ook bescheiden, ze stelt zich in dienst van de familie.

Wat ons in deze periode raakte, was de liefderijke en respectvolle verzorging van onze moeder, alles tot in de puntjes verzorgd, precies zoals onze moeder was.

We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid van onze moeder. De belangrijke rol die Nanda hierin gespeeld heeft, moge duidelijk zijn. Wij zijn haar daar zeer dankbaar voor.”

Roel & Irene


“Annet was betrokken, vriendelijk en had heel goed begrepen hoe mijn broer en ik  de uitvaart van mijn moeder had voorgesteld. Mijn moeder was 89 jaar en wij wilde geen drama maar een luchtige uitvaart waar je zonder veel verdriet aan terug kon denken en dat is gelukt. Annet heeft op mijn verzoek een korte speech gehouden en de woorden die zij had gekozen waren precies goed.”

Puk


“Onlangs overleed toch nog onverwacht mijn (schoon)moeder en we waren het er direct over eens dat Nanda de uitvaart moest gaan verzorgen. Nanda weet als geen ander professionaliteit en vakkennis te combineren met een warme, betrokken en persoonlijke benadering!

Ze dacht mee, over alles en er was steeds een prettig contact voor er beslissingen werden genomen. Tenslotte kun je niets meer ‘over doen’.

Alle kosten werden door Nanda één-op-één doorberekend en ze wees ons op goede alternatieven als grote uitgaven naar voren kwamen.

Van het eerste telefoontje tot na de crematie was zij daar, voor alle vragen, het regelwerk en zelfs voor de nazorg van (een van) de kinderen. Wij kijken terug op een heel mooi, stijlvol en bijzonder afscheid van mijn (schoon)moeder.

Nanda, dank voor alles!”

Pascale en André


“Nanda is contactueel zeer geschikt voor dit werk. Ze heeft een goede neus voor het bespeuren van persoonlijke pijnpunten bij mensen en zorgt dat die geen grote rol gaan spelen. Nanda weet bij iedereen een terloopse maar persoonlijke snaar te raken zo is mij gebleken.”

Peter


“Nanda is zeer betrokken bij nabestaande, altijd bereikbaar, zeer vriendelijk en goed geregeld. Ook de nazorg  van de nabestaande met één woord perfect.”

Babs


“In een turbulente en emotionele tijd heb je een vertrouwd en organisatorisch sterk rustpunt nodig. Annet was dat voor ons. We hebben hierdoor het afscheid van mijn vader heel persoonlijk kunnen invullen. Dank!”

Ingela, Amsterdam


“Wij zijn blij dat wij Nanda hebben getroffen om ons te helpen met de begrafenis van onze moeder. Nanda is echt persoonlijk en betrokken. Zij denkt overal aan en niets is haar teveel. Wij denken aan deze verdrietige tijd met een warm gevoel aan Nanda terug.”

Hilda en Ria


“Nanda heeft alle eigenschappen die ervoor zorgen dat wij op de uitvaart van mijn vader terugkijken als mooi en warm. Nanda is zorgzaam, attent, lief, meedenkend, punctueel.”

Gon en Theo


“Vanaf het eerste telefoontje was Nanda er helemaal voor ons. Ze regelde, luisterde, dacht mee, bood troost; Nanda hielp ons te doen wat we zelf niet voor mogelijk achtten…

Dank voor je warme betrokkenheid en liefdevolle begeleiding.”

Henny, Cees en Daniëlla 


“De zeer persoonlijke benadering heb ik als erg troostend ervaren. De flexibiliteit heeft geholpen dat ik, samen met familie en vrienden, op een bijzondere manier afscheid heb kunnen nemen.”

Marjon


“Nanda, bedankt voor alles. Ook voor je zorg naar mij toe. Heel speciaal.”

Janina


“Nanda is betrokken en respectvol. Zij geeft steun waar nodig en heeft het afscheid van onze vader bijzonder en gedenkwaardig gemaakt.”

Joke Boef Koning


Lieve Nanda,

Dank je wel voor je persoonlijke begeleiding, liefdevolle zorg, aandacht en oprechte belangstelling na het overlijden van mijn vader.

Het meedenken om het vervoer zo goed mogelijk te laten verlopen, mondde uit in een unieke uitvaartbus waar de hele familie in kon. Dank voor alles.

Tanja Goede


“Nanda is een bijzonder lief mens en zeer empathisch. Ze gaf ons altijd voldoende tijd om met elkaar te overleggen. We mochten er altijd een nachtje over slapen. Ze begreep heel goed hoe wij het wilden hebben en dat regelde ze dan. Mede door haar expertise is het afscheid heel mooi geworden.”

Elsa


“Met een groot inlevingsvermogen, warm hart en enorme betrokkenheid hebben wij Nanda Nijstad leren kennen na het overlijden van mijn lieve man, fijne vader, leuke opa en goede vriend Chris Konincks. Woorden van grote dank voor deze bijzondere samenwerking tijdens een verdrietige en verwarrende periode voor de familie heeft geleid tot een liefdevol afscheid.”

Familie Konincks


“Nanda Nijstad heeft met zeer veel respect en aandacht de uitvaart verzorgd. Ook was er veel aandacht voor de nabestaanden. Niets was haar teveel om de uitvaart het karakter te geven die paste bij mijn moeder.”

Franklin


Lieve Nanda,

Wat heb je ons geweldig geholpen en bijgestaan na het overlijden van onze moeder. We zijn daar heel erg dankbaar voor. Het heeft deze moeilijke periode een stuk ‘lichter’ gemaakt.

Marc en Nel


Lieve Nanda,

Bedankt voor al je lieve, goede zorgen. Wij hebben veel steun aan jou gehad. Ook onze kinderen het het nog vaak over je, ‘wat is Nanda lief hè mam’. Zo fijn. Nogmaals dank!

Paulien, Ed en kinderen


Beste, lieve Nanda,

Dank voor al je hulp om alles te regelen zoals mijn moeder wilde. Wij kunnen terugkijken naar een zeer verzorgde uitvaart in de stijl die bij haar paste. Je hebt ons op bepaalde momenten ‘ontzorgt’ en dat was prettig en fijn.

Dank, Greg en Lucile


Lieve Nanda,

Bedankt voor de warme gesprekken en de geweldige steun die je voor Kees en mij en de kinderen bent geweest tijdens Kees zijn ziekbed en na zijn overlijden. Wij kijken terug op een prachtig afscheid van Kees. Mede door jouw geweldige inzet en de tijd die je eraan hebt besteed.

liefs, Anneke Stoel

 


Een nieuwe recensie toevoegen