HERDENKEN voor iedereen

Zaterdag 10 december 2016 van 19.30 tot 21.00 uur
Algemene Begraafplaats, Zuideinde 62A te Landsmeer

 

Iedereen staat wel eens stil bij de mensen van dichtbij die zijn overleden. We herdenken allemaal op onze eigen manier. Kijken naar een foto, herinneringen ophalen met anderen of een bezoek brengen aan de begraafplaats of een herinneringsplek.

“Herdenken voor iedereen” is een avond voor iedereen om overleden dierbaren te herinneren. Ook dit jaar wordt de begraafplaats in Landsmeer weer verlicht met fakkels, vuurkorven en en kaarsen, waardoor er een prachtige sfeer ontstaat.herdenken-voor-iedereen-2014

U kunt iets ophangen in de grote verlichte wensboom, luisteren naar muziek, en rustig over de begraafplaats wandelen.
Voelt u zich vrij om kaarsen, lichtjes, bloemen of foto’s mee te nemen en deze neer te zetten bij een graf, bij de urnenmuur of op een van de herinneringsplekken.

Herinner hen die er niet meer zijn, omdat liefde nooit ophoudt.

Voor meer informatiee kunt u contact opnemen met:

Nanda Nijstad

logo-herdenking_final

06 – 52 88 99 55
info@nandanijstad.nl

 


Informatieavond over uitvaart

Dinsdag 20 september 2016 van 19.30 tot 21.00 uur
Bartel Jacobsz Centrum (naast de Grote Kerk), Kerkbuurt 12, Oostzaan

 

Wat mag en kan er allemaal bij een uitvaart?

na-de-uitvaart In de praktijk blijkt dat veel mensen niet weten wat er allemaal op hen afkomt wanneer er een uitvaart moet worden geregeld. Uitvaartondernemer Nanda Nijstad legt uit wat de mogelijkheden zijn.

Tijdens een informele bijeenkomst van Nanda Nijstad Uitvaartzorg geeft Nanda een presentatie over de voorbereiding van en de verschillende aspecten rondom een uitvaart. Zij laat zien wat er vanaf het melden van een overlijden tot na de uitvaart aan de orde komt. Wat mag en kan er allemaal bij een uitvaart? Uiteraard krijgt u daarbij de gelegenheid om vragen te stellen.

Ook vertelt Krista Lust, goudsmid uit Oostzaan, over de mogelijkheden om de persoonlijkheid van een dierbare om te zetten in een schitterend en persoonlijk sieraad dat een bijdrage kan leveren aan uw rouwverwerking.

logo_krista_lust_groot